uddevalla2-1

Din Advokatbyrå i Uddevalla – Advokat Insulán

Advokat Insulán är en advokatbyrå i Uddevalla. Vi arbetar inom flera juridiska områden där vår primära fokus ligger inom familjerätt, försäkringstvister och brottmål. Vi har dock även stor erfarenhet av asylrätt, fordringar och skadeståndsrätt m.m.
Som advokatbyrå i Uddevalla med omnejd så kan vi tilldela dig en advokat som hjälper dig framåt med dina rättsliga frågor. Är du i behov av advokathjälp så tveka inte på att höra av dig till oss.
Du når oss på kontaktuppgifterna nedan och ett första inledande samtal är alltid kostnadsfritt.

Välkommen att kontakta din personliga advokat i Uddevalla!

Växel
031-15 21 15

Göran Insulán
0705-50 95 31
goran.insulan@telia.com

Tomas Kleiven
0733-82 32 05
tomas@advokat-insulan.se

Museigatan 2
451 50 UDDEVALLA

Vi på Insulán eftersträvar alltid personlig service där arbetssättet genomsyras av ett nära samarbete med våra klienter. Med engagemang och hög kompetens sörjer vi för att våra klienters rättigheter respekteras och efterföljs.

Våra advokater i Uddevalla har kvalificerad och bred kunskap. Vi bistår och vägleder dig i händelse av skilsmässa, vårdnadstvister, om du är misstänkt för brott eller utsatt för brott och vid asyl- och migrationsärenden. Vi hjälper dig vid arvstvister eller att upprätta samboavtal, äktenskapsförord och testamente. Oavsett ärende litet eller stort,  står vi på din sida när du behöver någon som behärskar lag och avtal samt dess konsekvenser.

Som privatperson eller företag kan du förvänta dig absolut tystnadsplikt och högt engagemang.

Besöksadress

Västra Hamngatan 6, Göteborg

Storgatan 50, Smögen

Museigatan 2, Uddevalla

Telefon